In memoriam

In memoriam

€55.00
productnummer: N107
1 in voorraad

In memoriam - Namenlijst Joodse slachtoffers van de Holocaust

Na aanleiding van de vijftigste herdenking van de bevrijding van Nederland werd een 'monument in boekvorm' opgericht voor de omstreeks 103.000 Joodse Nederlanders die de oorlog niet hebben overleefd en die niet een aanwijsbare laatste rustplaats hebben gevonden.

Door hun namen in dit boek op te nemen werd gevolg gegeven aan de wens binnen de Joodse traditie dat overledenen van wie niet een laatste rustplaats bekend is, toch herdacht worden.

De 103.000 namen worden, na een korte inleiding en verantwoording, in alfabetische volgorde geplaatst, met vermelding van geboortedatum en -plaats en overlijdensdatum en -plaats.

ISBN: 9799012081787
Aantal pagina's: 858
Verschijningsjaar: Tweede, aangevulde druk 1995

Geen product in de winkelwagen

De webshop bevat een ruime selectie funeraire titels en aanverwante werken. Verzendkosten binnen Nederland altijd €3,95. Boven €60 geen verzendkosten. Donateurs ontvangen 15% korting op de totaalprijs (via kortingscode). De boeken verkeren in goede staat, tenzij anders aangegeven.

Bestellingen uit België kunnen uiteraard ook. Graag even een mailtje naar info@dodenakkers.nl.

I.V.M. met de coronacrisis worden de bestellingen op dit moment één keer in de week verstuurd, doorgaans op vrijdag. Excuses voor het ongemak.


© 2020 Stichting Dodenakkers.nl | Alle rechten voorbehouden.Website ontwikkeld door Webcase.