Pioniers van het volksgeluk

Pioniers van het volksgeluk

€6.00
productnummer: oude-pekela-21
7 in voorraad

Pioniers van het volksgeluk - Verhalen achter oude graven op de begraafplaats van Oude Pekela - deel 21 Groninger kerkhovenserie

De begraaflaats van Oude Pekela herbergt veel oude graven van hoofdrolspelers in de geschiedenis van de veenkoloniën. Als nieuwe eigenaar van de 'Wedderkerk' vroeg de Stichting de lokale schrijfster en historica Inge Dekker een publicatie te wijden aan hun verhalen. Een inkijkje in het bijzondere sociaal-culturele geschiedenis in de negentiende eeuw.

De uitgave Pioniers van het volksgelukverhalen achter oude graven op de begraafplaats van Oude Pekela is de 21 in reeks uitgaven over kerken en kerkhoven uitgebracht door de Stichting Oude Groninger Kerken met als doel de belangstelling voor dit bijzondere culturele erfgoed in het Groningerland te bevorderen.

Geen product in de winkelwagen

De webshop bevat een ruime selectie funeraire titels en aanverwante werken. Verzendkosten binnen Nederland altijd €4,25. Boven €65 geen verzendkosten. Donateurs ontvangen 15% korting op de totaalprijs (via kortingscode). De boeken verkeren in goede staat, tenzij anders aangegeven.

Bestellingen uit België kunnen uiteraard ook. Graag even een mailtje naar info@dodenakkers.nl.


© 2022 Stichting Dodenakkers.nl | Alle rechten voorbehouden.Website ontwikkeld door Webcase.