€15.00

€14.00

€12.50
Wandelen over Zorgvlied

Wandelen over Zorgvlied

€15.00
productnummer: Wandelen_over_Zorgvlied
1 in voorraad

Flaptekst: Zorgvlied is een bijzondere begraafplaats. Een vergelijking met Père-Lachaise, de beroemde begraafplaats in Parijs, wordt vaak gemaakt. En dat is eigenlijk niet zo vreemd. Op Zorgvlied worden veel bekende personen uit de wereld van kunst, cultuur, literatuur en politiek begraven.

Wandelen over Zorgvlied een bijzondere ervaring. De paden en lanen beslaan zo’n 60 kilometer, waarlangs meer dan 17.000 graven liggen. \n\nDeze rijk geïllustreerde gids voert u langs de graven van bekende (Amsterdamse) Nederlanders. In korte biografieën is hun vaak bijzondere leven beschreven.

Naast de wandelroute geeft Wandelen over Zorgvlied veel informatie over de 140-jarige historie van Zorgvlied, de flora en fauna op de begraafplaats, bijzondere grafmonumenten en de grafsymboliek die er te vinden is.

2010

Geen product in de winkelwagen

De webshop bevat een ruime selectie funeraire titels en aanverwante werken. Verzendkosten binnen Nederland altijd €4,25. Boven €65 geen verzendkosten. Donateurs ontvangen 15% korting op de totaalprijs (via kortingscode). De boeken verkeren in goede staat, tenzij anders aangegeven.

Bestellingen uit België kunnen uiteraard ook. Graag even een mailtje naar info@dodenakkers.nl.


© 2022 Stichting Dodenakkers.nl | Alle rechten voorbehouden.Website ontwikkeld door Webcase.